訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

[線上觀看]CLANNAD ∼AFTER STORY∼ 1 - 24 (完)

斷行
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ar
溫馨提示:
你已到達了非會員觀看影片數量限制5部,若想繼續觀看可按此登入 或 按此注冊成為本站會員,謝謝!
由于最近到本站觀看影片的人流不斷增多以致影響看片速度,為了更好地服務本站注冊會員,現作以下決定:

1. 限制未注冊會員只能觀看5部影片,如想繼續觀看,可按此注冊成為本站會員,現在注冊還可以得到$100金錢喔!

2. 已注冊會員可通過論壇金錢觀看影片,每觀看一影片將會扣取1金錢,論壇金錢可於本站討論區內發帖獲得。

如還有任何問題可按此提交,在此謝謝大家的支持!
請按此轉到首頁

咁點算啦...我睇完個數碼暴龍就咁啦
版權由 arwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 ar 於 2009-2-2 03:21 發表
溫馨提示:
你已到達了非會員觀看影片數量限制5部,若想繼續觀看可按此登入 或 按此注冊成為本站會員,謝謝!
由于最近到本站觀看影片的人流不斷增多以致影響看片速度,為了更好地服務本站注冊會員,現作以下決定:
...
你有兩個方法可以再看,
一是註冊,
二是等明天,
他無改的話,
一段時間又可以遊客身份再看
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ar
引用:
原帖由 斷行 於 2009-2-2 03:34 發表

你有兩個方法可以再看,
一是註冊,
二是等明天,
他無改的話,
一段時間又可以遊客身份再看
清除cookie 有用嗎?
版權由 arwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 ar 於 2009-2-2 03:40 發表

清除cookie 有用嗎?
未試過,
不清楚
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝

評分 TOP

琉璃
微微睇左少少16集....
渚唔會真係死左掛.....
我要去日本同個作者搏命

唔得喇,如果真係死左....我唔睇喇...
個作者變態

岩岩發現,呢個網好玩
http://www.killerjo.net/
版權由 琉璃webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 琉璃 於 2009-2-2 19:02 發表
微微睇左少少16集....
渚唔會真係死左掛.....
我要去日本同個作者搏命

唔得喇,如果真係死左....我唔睇喇...
個作者變態
如果渚死了,
你就和作者拚命,
你的變態程度和作者差不多
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝

評分 TOP

琉璃
引用:
原帖由 斷行 於 2009-2-2 19:55 發表

如果渚死了,
你就和作者拚命,
你的變態程度和作者差不多
呢d叫以暴易暴...
佢咁變態,我唯有用同樣手段對付佢...

本來見到第二季好開心,而家乜心情都無晒...
岩岩發現,呢個網好玩
http://www.killerjo.net/
版權由 琉璃webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2019-10-19 10:59

Processed in 0.035973 second(s), 8 queries , Gzip enabled.