訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

香港郵輪網頁~~

excalibur

香港郵輪網頁~~ [ x 0 ]

我做既~~
http://my.webuddy.net/hkcruiseTerminal/
如果中意郵輪既,或者想去郵輪既不仿黎望下~
版權由 excaliburwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 excalibur 於 2008-4-21 06:53 發表
我做既~~
http://my.webuddy.net/hkcruiseTerminal/
如果中意郵輪既,或者想去郵輪既不仿黎望下~
我自己未塔過郵輪..
你地影既郵輪相真係好有氣勢:23:
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

excalibur
哈~~多謝讚賞先~~~
未坐過都唔緊要既~~去個網到認識下先囉: :60:
不過影依d野好晒時間= =++黎一次影一次~有時影唔到就要等下一年再黎先有得影
版權由 excaliburwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 excalibur 於 2008-4-21 12:08 發表
哈~~多謝讚賞先~~~
未坐過都唔緊要既~~去個網到認識下先囉: :60:
不過影依d野好晒時間= =++黎一次影一次~有時影唔到就要等下一年再黎先有得影
你們是預先收到有關消息
之後去海邊影?

一年一次好次牛郎織女:159:
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

excalibur
基本上查下海運個時間表...有d大船就要check個班次~係到香港之前既1日再check d船係邊入香港..之後迷要去就岩時間去影~~

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 excalibur 於 2008-4-21 22:56 發表
基本上查下海運個時間表...有d大船就要check個班次~係到香港之前既1日再check d船係邊入香港..之後迷要去就岩時間去影~~
咁詳細都會有?

你地多數一個去影定兩個?

,平時好少見兩個人合作既網站, 所以好好奇:122:

評分 TOP

excalibur
我自己住鯉魚門個頭~~~通常出入港就會係我去影~如果影唔到既話,因為佢通常都會出尖咀,所以通常都一齊出去影~~之後再西選D相~!

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 excalibur 於 2008-4-22 09:30 發表
我自己住鯉魚門個頭~~~通常出入港就會係我去影~如果影唔到既話,因為佢通常都會出尖咀,所以通常都一齊出去影~~之後再西選D相~!
i see, 我自己連海都好少望到, 因為我住係比較內陸既地方
平時都好少出街

不過我尋日搭巴士個陣, 我都見到兩架郵輪係維港:23:

評分 TOP

excalibur
= =內陸......得閒迷出下去望下d新鮮野=v=+++
成日係屋企真係好無聊

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 excalibur 於 2008-4-22 19:31 發表
= =內陸......得閒迷出下去望下d新鮮野=v=+++
成日係屋企真係好無聊
haha
我都想有時間周圍行, 好可惜無:117:

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-11-15 06:01

Processed in 0.033933 second(s), 8 queries , Gzip enabled.