訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

香港第一個正版免費電影網

追月

香港第一個正版免費電影網 [ x 1 ]

www.goyeah.com
香港第一個正版免費電影網,頭先睇電腦雜誌見到
唔駛註冊,唔駛裝野,入到去選戲按播放就ok,但因為免費會迫你睇一分鐘左右廣告
遲D會有更多戲
頭先試左速度好快,畫面唔靚但可接受
對善, 化身平易近人的凡人
對惡, 變回冷酷無情的死神
版權由 追月webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
免費總有阻滯
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 追月 於 2009-5-10 09:04 發表
唔駛註冊,唔駛裝野,入到去選戲按播放就ok,但因為免費會迫你睇一分鐘左右廣告
遲D會有更多戲
為什麼我無廣告
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

琉璃
我睇番版算了...
果度d戲套套都n年前既
岩岩發現,呢個網好玩
http://www.killerjo.net/
版權由 琉璃webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

愛風之人
引用:
原帖由 琉璃 於 2009-5-10 10:51 發表
我睇番版算了...
果度d戲套套都n年前既
就係舊先有正版
版權由 愛風之人webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ho_1028
得好少野睇
版權由 ho_1028webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

雪菜肉絲
引用:
原帖由 ho_1028 於 2009-5-10 12:09 發表
得好少野睇
我同意....
版權由 雪菜肉絲webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

rockwood
引用:
原帖由 追月 於 2009-5-10 09:04 發表
遲D會有更多戲
很好 的介紹 , 謝
王艾力
恭祝大家身體健康 橫財就手 為所欲為

美女洗完澡後,一絲不掛從浴室走了出來。 家裡的小狗不停的跟在她後面。 美女想:“不就是沒穿衣服嗎,至於這麼一直跟著嗎?” 小狗想:“不就是兩個肉包子嗎,至於掛那麼高嗎?”   [偷笑]
版權由 rockwoodwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

美女
主要都係舊片,賣個授權比網站賺多筆錢咁解!
版權由 美女webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

marcolee100
有得睇都汁倒啦!!
版權由 marcolee100webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2014-10-2 14:22

Processed in 0.030879 second(s), 8 queries , Gzip enabled.