訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

[網頁更新 3-6-2009] 免費廣告開放會員測試

lkyo
What's going on? No One Knows
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 lkyo 於 2009-6-4 17:09 發表

不是吧這樣也行
這是免費廣告開放會員測試,當然可以啦
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
What's going on? No One Knows
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

brian8534
引用:
原帖由 joe 於 2009-6-4 00:18 發表
我會替你修改的,是我的失誤
唔該曬
賣左廣告...即刻多左人黎呀...感謝~~
雖然唔係話多好多...但已有進步lu
版權由 brian8534webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 brian8534 於 2009-6-4 19:55 發表

唔該曬
賣左廣告...即刻多左人黎呀...感謝~~
雖然唔係話多好多...但已有進步lu
目前仍然測試中。遲些有時間會寫其它功能。
應該不會太多人點擊的,不過就如你所說,比沒有為好吧

既然google不和我玩,就給大家用好了
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lygsissor
引用:
原帖由 joe 於 2009-6-4 19:58 發表
目前仍然測試中。遲些有時間會寫其它功能。
應該不會太多人點擊的,不過就如你所說,比沒有為好吧

既然google不和我玩,就給大家用好了
我的還沒審批
x50 xnova
http://lygs.org
版權由 lygsissorwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

brian8534
很不錯...新的主頁都有賣廣告啦
唔單止係股市到放廣告...
另看ge人大大提升...
感謝joe joe^^
版權由 brian8534webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 brian8534 於 2009-6-5 00:27 發表
很不錯...新的主頁都有賣廣告啦
唔單止係股市到放廣告...
另看ge人大大提升...
感謝joe joe^^
我多謝你才對
你替我在做測試的喔
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 lygsissor 於 2009-6-4 20:24 發表

我的還沒審批
兩位的廣告已審批

評分 TOP

brian8534
引用:
原帖由 joe 於 2009-6-5 00:47 發表
我多謝你才對
你替我在做測試的喔
做左白老鼠
kukuku...

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-7-19 04:23

Processed in 0.034898 second(s), 8 queries , Gzip enabled.