訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

eeepc的用法

Mark Yang

eeepc的用法 [ x 0 ]

因為本來的notebook要趁保養期還沒有過,要入廠大修一下
所以未來幾日都無正室用,唯有二婆上場,宜家我都係用緊二婆

插住藍芽,手指,mouse,19" mon,2.1喇吧

插到滿哂
屋企如果無位擺電腦,咁用都唔錯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ho_1028
引用:
原帖由 joe 於 2009-6-17 12:34 PM 發表 因為本來的notebook要趁保養期還沒有過,要入廠大修一下所以未來幾日都無正室用,唯有二婆上場,宜家我都係用緊二婆5139插住藍芽,手指,mouse,19" mon,2.1喇吧插到滿哂屋企如果無位擺 ...
咁都得

不過都幾省位喎
版權由 ho_1028webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 ho_1028 於 2009-6-17 12:57 發表

咁都得

不過都幾省位喎
屋企細係要度下橋
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

kennethliu
這二婆長期使用很傷眼..
冬天可以當暖暖包
版權由 kennethliuwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

斷行
引用:
原帖由 joe 於 2009-6-17 12:34 發表
因為本來的notebook要趁保養期還沒有過,要入廠大修一下
所以未來幾日都無正室用,唯有二婆上場,宜家我都係用緊二婆

[attach]5139[/attach]

插住藍芽,手指,mouse,19" mon,2.1喇吧

插到滿哂
屋企如果無位擺電腦,咁用都唔錯
甚麼窿都被插著
貪心輸錢贏 輸血不輸錢
人人去輸血 殺人不打風
落雨去離島 離家飲煉奶
見人分遺產 出獄嫌錢腥
快樂冇人格 出家冇人工   
  攻無不克   戰無不勝
版權由 斷行webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

tkp203059
我屋企有4部電腦= =
版權由 tkp203059webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

ctm56k
難為我仲用緊部epc 702" 7吋睇到眼水標! 都唔知點解部機.咁耐都未壞!
版權由 ctm56kwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 ctm56k 於 2010-11-25 10:05 發表
難為我仲用緊部epc 702" 7吋睇到眼水標! 都唔知點解部機.咁耐都未壞!
我果部keyboard已經歸西

帶唔到出街用了

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2019-8-25 20:09

Processed in 0.032625 second(s), 8 queries , Gzip enabled.