訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

新手幾問^^

nashcyl543

新手幾問^^ [ x 6 ]

hello~我是新手
我有幾問想前輩請教

1. 呢個ebs多唔多人玩?
2. 咩時間多人online?
3. 呢個ebs會唔會長做長有? 還是差不多關閉?
4. 可以告訴我武器如何合成?
5. 武器幾lv可升級?
6. 為何升級都只升等級?
小弟在此先謝了

版權由 nashcyl543webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

富士山
引用:
原帖由 nashcyl543 於 2009-8-28 18:25 發表
hello~我是新手
我有幾問想前輩請教

1. 呢個ebs多唔多人玩?
2. 咩時間多人online?
3. 呢個ebs會唔會長做長有? 還是差不多關閉?
4. 可以告訴我武器如何合成?
5. 武器幾lv可升級?
6. 為何升級都只升等級?
小弟在此先謝了

此處為本帖隱藏的內容,回覆後,會咚的一聲出現喔!
版權由 富士山webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
What's going on? No One Knows
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

nashcyl543
爬文...ok
那Q1-Q3可唔可以話我知.....
版權由 nashcyl543webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

富士山
宜家開學, 我諗好多小朋友都要返學掛....
那有時間玩....
版權由 富士山webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lkyo
What's going on? No One Knows
版權由 lkyowebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

FoReVeR藍眼糖
版權由 FoReVeR藍眼糖webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

富士山
引用:
原帖由 lkyo 於 2009-8-28 21:42 發表
話說富士山大大你多大了?
22了.....老人家><

評分 TOP

anan
cccccccccccccccccc
版權由 ananwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

lidick1991
cccccccccccc
版權由 lidick1991webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-12-10 05:47

Processed in 0.074937 second(s), 9 queries , Gzip enabled.