訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

[分享]小貓用角色設置和配點[更新:20090921]

onlysonia
引用:
原帖由 theresang0712 於 2009-10-18 20:30 發表
雖然我唔識果個
繼續思考 果個功能
不過我覺得 死亡法C 將自己個 hp x 0.6 黎ser自我退變 比set 60%為好
因為你變左身之後 都有機會變左60% 咁佢咪多魚左 會用多次
我唔知你個set法 會5會有關系
唔知你果個ser法 變左身之後 小過60%血 會5會再用多次
我自己係 將自己hp x 0.6
用當自己的hp xxx以下 就用自我退變
第4條行動指令已經限定了只能使用1次
版權由 onlysoniawebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

steven456650
引用:
原帖由 onlysonia 於 2009-10-18 22:17 發表
引用:
原帖由 theresang0712 於 2009-10-18 20:30 發表
雖然我唔識果個
繼續思考 果個功能
不過我覺得 死亡法C 將自己個 hp x 0.6 黎ser自我退變 比set 60%為好
因為你變左身之後 都有機會變左60% 咁佢咪多魚左 會用多次
唔知你果個ser法 變左身之後 小過60%血 會5會再用多次
我的

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
版權由 steven456650webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

theresang0712
引用:
原帖由 onlysonia 於 2009-10-18 22:17 發表
引用:
雖然我唔識果個
繼續思考 果個功能
姐係達成 上便果2個條件 既第一個回合 就用自我退變?
因為我唔係太睇得明繼續思考=.="....
版權由 theresang0712webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

LUSTKITKIT
求助
繼續思考 果個功能有咩用??
版權由 LUSTKITKITwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

onlysonia
引用:
原帖由 theresang0712 於 2009-10-24 23:34 發表
引用:

姐係達成 上便果2個條件 既第一個回合 就用自我退變?
因為我唔係太睇得明繼續思考=.="....
意即只要達到第1,2,3條條件
第一次會run第4條指令
當第2次符合第1,2,3條條件
但已經用過1回合
即是跟條件不符 所以會略過
版權由 onlysoniawebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2019-9-23 17:14

Processed in 0.030706 second(s), 8 queries , Gzip enabled.