訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

[本地新聞] 唐英年:答案係好簡單o既姐,係!

Mark Yang

唐英年:答案係好簡單o既姐,係! [ x 0 ]

轉載自高登
何秀蘭:而家呢個制度呢,就係令到我地,而家社會有好多問題,
    穩定地嚴重日趨惡劣,如果我地唔馬上有效率,去務實、
    理性、實事求是去改變呢個制度呢,呢d 問題係冇法子解決架。

我想司長去答,佢呢個制度,佢係要強化而家呢個制度,
    佢而家提出黎o既建議係咪就係要強化,係並冇誠意
    去解決我地而家日益嚴重o既社會問題呢?

唐英年:答案係好簡單o既姐,係!(輕佻戚眉奸笑)

===================================================

安心上路
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

wing100081
引用:
原帖由 joe 於 2009-11-19 00:04 發表
轉載自高登
何秀蘭:而家呢個制度呢,就係令到我地,而家社會有好多問題,
    穩定地嚴重日趨惡劣,如果我地唔馬上有效率,去務實、
    理性、實事求是去改變呢個制度呢,呢d 問題係冇法子解決架。

我想司長去答,佢呢個制度,佢係要強化而家呢個制度,
    佢而家提出黎o既建議係咪就係要強化,係並冇誠意
    去解決我地而家日益嚴重o既社會問題呢?

唐英年:答案係好簡單o既姐,係!輕佻戚眉奸笑

===================================================

安心上路
安心上路
版權由 wing100081webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

CRonaldo_7
我有睇到...真係好串

版權由 CRonaldo_7webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

wing100081
佢個樣好正
版權由 wing100081webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

CRonaldo_7
佢認該講:係!!!!!吹咩!!!!我係咁架!!!!!!!!

版權由 CRonaldo_7webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

wing100081
引用:
原帖由 CRonaldo_7 於 2009-11-19 00:12 發表
一流
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 wing100081 於 2009-11-19 00:19 發表
引用:
原帖由 CRonaldo_7 於 2009-11-19 00:12 發表
一流
笑得很好
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

adamska
下次遊行一定有佢張靚相
I'm not an ocelot and you are not a snake, we are men, men with names. My name is Adamska, what's yours? -- MGS3

請支持網站建設區
版權由 adamskawebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

CRonaldo_7
引用:
原帖由 adamska 於 2009-11-19 15:33 發表
下次遊行一定有佢張靚相
車頭大相

評分 TOP

siukai633
引用:
原帖由 wing100081 於 2009-11-19 00:19 發表
引用:
一流
下流
曾 子 曰 : 「 士 不 可 以 不 弘 毅 , 任 重 而 道 遠 。 仁 以 為 己 任 , 不 亦 重 乎 ? 死 而 後 已 , 不 亦 遠 乎 ? 」
                                               — 《 論 語 . 泰 伯 》
版權由 siukai633webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2018-9-21 12:23

Processed in 0.035125 second(s), 10 queries , Gzip enabled.