訪客 | 登入
Ψ 註冊 | 登錄 | 搜索 | Flash 遊戲機舖 | 統計 | 幫助 | |  

iphone 4 各上台價分析 (3HK, SMV, 1010, 123)

Mark Yang

iphone 4 各上台價分析 (3HK, SMV, 1010, 123) [ x 1 ]

3HK舊客先有著數,
不過我諗舊客都唔會再用3HK了

此處為本帖隱藏的內容,回覆後,會咚的一聲出現喔!
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

美女
我已經於半年前開始遊說所有我相識而又用3(3G)既人,約滿後轉用其它網絡商!
版權由 美女webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 美女 於 2010-7-28 18:35 發表
我已經於半年前開始遊說所有我相識而又用3(3G)既人,約滿後轉用其它網絡商!
我唔用數據,所以3仍然係我既朋友
Enjoy the best, expect the worst.
版權由 Mark Yangwebuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

美女
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2010-7-28 21:17 發表
引用:
原帖由 美女 於 2010-7-28 18:35 發表
佢差唔係在於數據

我每次同3(3G)既fd傾就火滾!
版權由 美女webuddy 網站群族 所擁有,未經同意請勿轉載,轉貼文不在此限

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 美女 於 2010-7-28 21:40 發表
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2010-7-28 21:17 發表
佢差唔係在於數據

好彩用左幾年都未有獲氣

評分 TOP

美女
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2010-7-28 22:02 發表
引用:
原帖由 美女 於 2010-7-28 21:40 發表

佢差唔係在於數據

好彩用左幾年都未有獲氣
用既人係唔覺的!

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 美女 於 2010-7-28 22:17 發表
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2010-7-28 22:02 發表
好彩用左幾年都未有獲氣
用既人係唔覺的!
轉左先覺?

評分 TOP

美女
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2010-7-29 21:36 發表
引用:
原帖由 美女 於 2010-7-28 22:17 發表

用既人係唔覺的!
轉左先覺?
講果個人係唔覺,但聽果個真係火都黎!

評分 TOP

Mark Yang
引用:
原帖由 美女 於 2010-7-29 23:05 發表
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2010-7-29 21:36 發表
轉左先覺?
好彩我唔會聽到自己電話

評分 TOP

美女
引用:
原帖由 Mark Yang 於 2010-7-30 00:05 發表
引用:
原帖由 美女 於 2010-7-29 23:05 發表

好彩我唔會聽到自己電話
你終於明白了

評分 TOP

清除 Cookies聯繫我們Archiver      當前時區 GMT+8, 現在時間是 2019-5-22 00:59

Processed in 0.179707 second(s), 9 queries , Gzip enabled.